Nieuwsbrief December 2019

Daandecember 7th, 2019

Hierbij de link naar de nieuwe nieuwsbrief. Er staat weer van alles in over onze laatste maanden aangevuld met leuke foto’s. Vooral die met die dikke buik is het openen van het PDF bestand waard! Nieuwsbrief 36 – december 2019 (pdf)

Nieuwsbrief Juni 2019

Daanjuni 24th, 2019

Onderaan het bericht een link naar de nieuwsbrief van juni. In deze nieuwsbrief een leuk nieuwtje! Daarnaast beschrijven we de laatste maanden. Voor ons bidden kan met nieuwe gebedspunten.

Nieuwsbrief Februari 2019

Daanfebruari 16th, 2019

Onderaan het bericht een link naar de nieuwsbrief van februari. We beschrijven de laatste maanden. We zoeken naar en bidden voor mensen die het bestuursteam in Nederland willen versterken. Deze week hadden we privé een teleurstelling te verwerken en we geven gebedspunten voor de komende weken.

Nieuwsbrief November 2018

Daannovember 17th, 2018

Hierbij een link naar de nieuwsbrief van deze maand. We vertellen over de laatste ontwikkelingen in onze projecten en aan het einde leggen we uit hoe je gericht met ons kan meeleven door een inkijkje te geven in onze rollercoaster aan gedachten en emoties. Nieuwsbrief November 2018 Daan en Debora (PDF)

Kriebels

Deboraoktober 2nd, 2018

Het is voorbij. De zomer. Althans, de zomervakantie. Het mooie weer houdt gelukkig nog wel even aan. Maar vanaf nu, gaat de wekker weer vroeg, moeten er weer broodtrommels en bekers klaarstaan. Fruit mee. Die maandag mochten we nog even wennen. Om 9.00 moesten we pas op school zijn voor de opening. Thuis stond alles…

Wie, wat, waar

Deboraseptember 17th, 2018

Donderdagavond 18.00 ouderavond. De hele middag heb ik al een weeig gevoel in mijn buik. Ik ben niet zo goed met nieuwe mensen, nieuwe situaties, nieuwe dingen. Daan is precies het tegenovergestelde, dus ik ben blij dat hij meegaat. We zetten de kinderen af bij de speeltuin, waar een vriendin van ons met haar kinderen…