Nieuwsbrief Maart 2020

Daanmaart 28th, 2020

Hierbij de link naar de nieuwe nieuwsbrief. Er staat weer van alles in over onze laatste maanden aangevuld met leuke foto’s. Vooral die van die kleine is léuk! Nieuwsbrief 37 – maart 2020 (pdf)

Overgangscentrum voor ex verslaafden

Daanfebruari 12th, 2020

Na jaren van bidden, werken, klussen en proberen heeft het huis naast ons werkproject een doel gekregen. Ook dit is weer proberen en zien of het werkt. Dit keer werken we samen met een lokale profesionele organisatie met een eigen afkickkliniek. Lees hieronder de officiele verklaring! Dank aan iedereen die geholpen heeft bij de opbouw…

Nieuwsbrief December 2019

Daandecember 7th, 2019

Hierbij de link naar de nieuwe nieuwsbrief. Er staat weer van alles in over onze laatste maanden aangevuld met leuke foto’s. Vooral die met die dikke buik is het openen van het PDF bestand waard! Nieuwsbrief 36 – december 2019 (pdf)

Nieuwsbrief Juni 2019

Daanjuni 24th, 2019

Onderaan het bericht een link naar de nieuwsbrief van juni. In deze nieuwsbrief een leuk nieuwtje! Daarnaast beschrijven we de laatste maanden. Voor ons bidden kan met nieuwe gebedspunten.

Nieuwsbrief Februari 2019

Daanfebruari 16th, 2019

Onderaan het bericht een link naar de nieuwsbrief van februari. We beschrijven de laatste maanden. We zoeken naar en bidden voor mensen die het bestuursteam in Nederland willen versterken. Deze week hadden we privé een teleurstelling te verwerken en we geven gebedspunten voor de komende weken.

Nieuwsbrief November 2018

Daannovember 17th, 2018

Hierbij een link naar de nieuwsbrief van deze maand. We vertellen over de laatste ontwikkelingen in onze projecten en aan het einde leggen we uit hoe je gericht met ons kan meeleven door een inkijkje te geven in onze rollercoaster aan gedachten en emoties. Nieuwsbrief November 2018 Daan en Debora (PDF)