Is de kerst/verhuiskaart al aangekomen?

Geschreven door Daan in Algemeen Dagelijks leven

Update: Afgelopen weekend is bij veel mensen de kaart in de bus gevallen. En… het is en blijft Roemenië. De kaarten zijn pas op 8 januari 2018 gestempeld in een postkantoor in de provincie Mures, Roemenië. Ze hebben dus meer dan een maand ergens in een bus of zak gezeten. Niets mis met de Nederlandse post wat ons betreft 😉

Begin december lagen ze klaar. De kerst/verhuiskaarten. Een vriend heeft ze ontworpen en laten afdrukken. De enveloppen zijn met de hand geschreven en voorzien van een mooie Roemeense postzegel. Stress in het postkantoor want die verkopen niet iedere dag meer dan 100 postzegels. Postzegels die in een jaar tijd twee keer zo duur zijn geworden overigens.  Net na sinterklaas zijn de kaarten op de bus gedaan. De afgelopen 9 jaar werden ze dan net voor of net na de kerstdagen bezorgd. Zover wij weten is er tot nu toe nog niet ééntje aangekomen. Uiteraard gaven we de Roemeense post daarvan de schuld. Want ja… het is en blijft Roemenië… enzovoort. Vorige week vernamen we dat in Nederland de post ook niet meer op rolletjes loopt. Dus wie moeten we de schuld geven… de Roemeense post of de Nederlandse post? Doet de één nog wel voor de ander onder?

Onze hoop is dat de kaarten nog een keer bezorgd gaan worden. Als het te lang gaat duren zullen we een alternatief moeten bedenken.  Voor nu, als je normaal een kaart krijgt of je hebt ons gesteund in het afgelopen jaar, ga er dan van uit dat je op de lijst stond.

Heb je de kaart wel ontvangen? We vernemen het graag in een reactie hieronder!

 

3 gedachten over “Is de kerst/verhuiskaart al aangekomen?”

 1. Yvonne schreef:

  Nog geen kaart ontvangen.

 2. Ineke Mos schreef:

  De kaart is vandaag aangekomen! Zegen met de verhuizing & de rest! ?

 3. Arnold en Korzien de Jong schreef:

  Bij ons zaterdag aan gekomen heel veel succes en veel woonplezier toegewenst in jullie nieuwe woning .
  Groetjes Arnold en Korzien de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *