Klus je mee?

Geschreven door Daan in Nieuws Werkproject Roman Works

Wat een rare vraag in deze tijd. Er kunnen toch geen klusreizen georganiseerd worden? Klopt! Maar aan handige Harrie’s geen gebrek in ons team. Degene die Csaba kennen weten dat hij zijn mannetje staat in alle facetten van het klussen en renoveren. Samen met Marin en Barna vormt hij een uitstekend team. Alle drie de mannen staan fulltime op onze loonlijst en in de afgelopen maanden konden we hun salaris betalen uit het verkopen van meubels gemaakt uit steigerhout en gerecycled hout. De bestellingen lopen terug en hierdoor hebben we niet genoeg inkomsten om de salarissen te betalen.

De mannen hoeven niet met een uitkering thuis te zitten en jij investeert direct in het woon en werk project!

Daarom willen we onze tijd gebruiken om het huis verder op te knappen. Eén appartement is inmiddels in gebruik door een man die na een periode van afkicken zijn leven op de rails aan het brengen is (zie hiervoor het artikel over het overgangscentrum). Dit motiveert ons om het huis verder op te knappen. Veel materialen hebben we al liggen. De salarissen van de mannen hebben we niet. Jij kunt mee klussen door bij te dragen aan het salaris van Csaba en zijn mannen. De mannen hoeven dan niet met een uitkering thuis te zitten en jij investeert direct in het woon- en werkproject!

Doneer (via iDEAL)

Het kost jou geen vrije dagen, geen verblijfskosten en geen vliegtickets 😉. De salariskosten zijn rond de €50,- per persoon per dag. €6,25 per uur (waarvan ongeveer €3,30 netto per uur plus reiskosten en overige personeelskosten). En ja, dat brengt het totaal op €3000,- per maand voor het hele team.

Wij beloven dat we je op de hoogte houden van de voortgang met verhalen, foto’s en wellicht zelfs video’s.

Klus je mee? Doneer direct op de website van Stichting Coming Home! of stel een maandelijkse gift in naar het rekeningnummer: NL51RABO0335794319 T.n.v.: Stichting Coming Home! gelabeld: ‘Ik klus mee’.

Stichting Coming Home! heeft een ANBI status dus uw giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *