Jarig!

Geschreven door Debora in Algemeen

 

Dinsdag mocht Anna 6 jaar worden. Wat een feest! Al maanden keek ze er naar uit. En zeker de afgelopen weken, waarin ze steeds aan het aftellen was. In Nederland heeft ze het hele Intertoys boekje doorgepluist. En steeds als we boodschappen gingen doen en we langs het speelgoed liepen, moesten we wel even stoppen bij de Lego. Dolblij was ze dan ook, toen ze haar cadeautjes open maakte, dat er Lego bij zat. En natuurlijk een taart met aardbeien!

Op 1 mei zijn alle Roemenen vrij, vanwege dag van de arbeid. Nadat we met elkaar ontbeten hadden gingen we met de kerk bbqen/picknicken. Eenmaal aangekomen op onze plek hebben we slingers en ballonnen voor haar opgehangen.

De volgende dag hebben we het feestje nog eens dunnetjes overgedaan. Op school mocht ze trakteren. Ze wilde haar jurk met vlinders aan die ze van oma Remmers had gekregen en een mooie vlecht in haar haar. De juffrouw stuurde later nog wat foto’s door. Heel bijzonder was het om te zien dat nadat de kinderen voor Anna hadden gezongen, de juf en de kinderen nog voor haar gingen bidden. ’s Middags kwamen er vriendinnetjes van school (incusief ouders, dat hoort zo in Roemenie), en als verrassing ome Willem (broer van Daan) en Cees Jan. Anna en Gideon wisten van niets en waren dan ook verbaasd en door het dolle heen dat ze er waren. Gideon vroeg later nog, of hij die avond weer naar Nederland zou gaan, haha.

Een geslaagd feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *