NIET en WEL op 7 en 14 april

Geschreven door Daan in Nieuws

We hebben meerdere reacties en vragen gekregen over de ‘meet en greet’ avond die aanstaande zaterdag 7 april gehouden zal worden in de Rehobothkerk in Krimpen aan den IJssel. Het gaat een hele mooie en interactieve avond worden. Wij zelf zullen NIET aanwezig zijn op 7 april. De ‘meet en greet’ is met onze fantastisch Engels sprekende teamleden van het educatieproject; Betty en een oude bekende…. Irenke. Irenke is onze collega geweest in de eerste drie jaar dat we in Roemenië woonden en werkten. Per 1 maart is ze full time aan ons team toegevoegd.

Al in het najaar van 2017 zijn we begonnen met de voorbereidingen voor deze ‘meet en greet’ avond. Twee nieuwe films zullen in première gaan tijdens de avond op 7 april. 1 over het inloopproject en 1 over het educatie project. Een absolute aanrader om bij deze avond te zijn dus en onze fysieke afwezigheid maakt dat het nog meer gaat om waarom we het allemaal doen. Lokale mensen in hun kracht zetten om hun eigen landgenoten te helpen. Eén van de doelstellingen van de stichting al sinds de oprichting.

Op 14 april zijn we WEL in Nederland. Tijdens de voorjaarsmarkt in en rond de Rehobothkerk in Krimpen aan den IJssel zullen we aanwezig zijn met een stand van ons werkproject en een presentatie geven waarin we ook de nieuwe promotiefilms zullen laten zijn. Hierover later meer op deze site, in een nieuwsbrief en op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *